CSARDAS LocalNews 970x250px

2 Comments

RETINUTTTTt

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, un polițist sibian, aflat în timpul liber pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a observat un bărbat care a atins în zona intimă o femeie.

Polițistul, vigilent, a intervenit rapid, l-a imobilizat pe bărbat și a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Secției 1 de Poliție Urbană Sibiu.

Bărbatul a fost identificat în persoana unui sibian în vârstă de 62 de ani.

Lesne de înțeles, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Drept urmare, la data de 5 mai, în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    justitiarul · 14:56 06/05/2021
    Dezgustator cat de indecente umbla unele proaste pe strada. Si cat de imbecili sunt unii dintre militieni. Du-te ma si te impusca politai inutil
  • This commment is unpublished.
    justitiarul · 14:55 06/05/2021
    Ce imbecilitate de militan fara ocupatie corecta. Unde a atins ma, aberantule? Ar trebui arestata femeia aia ca probabil ca umbla prea indecent pe strada ca pe centura. Dar pe femeile imbracate ca niste curve pe centura nu le arestati. Asta e marxismul ca nu va mai dati seama ca umbla femeile indecente pe strada. Unde a atinso ma aberantule? Politistul ala e aberant sa nu zic direct ce este.Du-te si te impusca ma ca INFRACTORI MAFIOTI NU AI CURAJ SA PRINZI. Numai cetateni nevinovati. RUSINE HAL DE POLITIST. Nu are ocupatie militianul ala. DEZGUSTATOR, Ce jeg ala.
Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest