CSARDAS LocalNews 970x250px

3 Comments

 

VOT

Rușine, sibieni. O spun cu toată măsura cuvintelor. E aproape incredibil. E trist! Cum un așa procent MIC la vot?!?!

Unde ne e spiritul civic?! Unde e inițiativa?! L aora 20.18, procentul este de NUMAI 31,25%. 118.932 sibieni au ieșit să își exprime dreptul firesc la vot. Restul?! La o cafea, la o bârfă la telefon, pe Facebook?! Și-apoi la înghesuială al comentarii și arătat cu degetul?!?!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • This commment is unpublished.
  lamultiani · 06:43 25/12/2020
  Sarbatori fericite la toti care au votat, cei care nu au votat, sarbatori fericite si voua dar mai putin fericite decat daca ati fi votat... Doar putin, nu aveai ce alege decat psd sau pnl oricum, AUR au toti dosare penale, iara restu USR ETC BLAT FAC SUKA, sunt psdisti si pnlisti deghizati crescut de aceeasi tati ai revolutiei. Nu avem ce alege e teatru total pe toate fronturile. Mai trebuie o revolutie si sa ne intoarcem la monarchism ori publicul sa votezr legile de se propun toate securitate si tot nu ei cu usile inchise. Si da la public doar 2 - 3 care nu se pot face bani din ele.
 • This commment is unpublished.
  george · 06:36 25/12/2020
  Da cine e asta de a zis ma rusine? Mai dute ma in pla mea de dobitoc. Am votat 31% e un procent mai mare decat peste orice judet. dar stii cata lume era pe strada dupa carantinare? Fix 2 -3 persoane pe 1 km patrat. Sa va dau muie si lu asta de a scris si la toata partidele. Mai bine zi ceva productive. Numai dati aiurea in public candy suferi pla toti in parlament degeaba si nu mai stiti care sa ia puterra. Lasati draq armata sa preia guvernu si macar stim un lucru.
 • This commment is unpublished.
  Dan · 21:09 06/12/2020
  Luni de zile politicienii, in frunte cu presedintele si guvernul, ca si mass-media (si chiar SibiuNews) s-au straduit sa sperie, sa atate si sa starneasca panica, sa ingrozeasca oamenii cu covid, covid, covid, pandemie, pandemie, pandemie, stati acasa, stati acasa, stati acasa.
  Iar acum sunteti uimiti ca lumea chiar a stat acasa ????
  De asta MSM-ul se duce de rapa, pentru ca e total decuplat de realitate.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest